Šola Abram

2014-09-25 23:33

ŠOLA ABRAM+

ZAČINI ŽIVLJENJE

 

Si želiš življenja v polnosti? Te zanima, kako mladi živijo pustolovščino z Bogom v svojem vsakdanjem življenju?

Ali čutiš v svojem življenju potrebo po nečem novem, si želiš prilesti iz luknje na površje in brez strahu govoriti o Jezusu? Si želiš poživiti ter okrepiti svojo vero v Boga? Hočeš spoznati, kako pričevati za Jezusa v vsakdanjem življenju? Si želiš pri potovanju skozi življenje, upreti omamnim ponudbam, ki skrivajo pasti in skušnjave na tvoji poti?
Potem je čas, da narediš prvi korak, in se priključiš ustvarjalcem šole Abram+, kjer boš odkrival svoje lastno hrepenenje in lakoto srca. V tebi se bo prižgal začetni ogenj, ki se bo razširil v gorečnost po oznanjevanju.

Zato lepo vabljen, da prideš na Abram+, kjer lahko utrdiš svojo vero z veselimi druženji, molitvijo in oznanjanjem veselja. Drug drugemu bomo pomagali odraščati v veri in medsebojni povezanosti.

 

Abram+ je namenjen študentom in mladim v poklicu do 30. leta, ki želijo skupaj z vrstniki odkriti + poglobiti božjo ljubezen. Tedenska srečanja nudijo čas za molitev, utrjevanje v poznavanju vere in prijateljstvu.
Na Abram+ večeru: kratko predavanje z debato, molitev, pogovor, prigrizek, misijonski podvigi + duhovni vikendi in družabni dogodki.

 

Vsak četrtek ob 18h v prostorih UNIPAS-a na Poljanski cesti 4 (bus št. 2, 13, 20 - postaja Poljanska). Abram se prične v četrtek, 9. oktobra 2014, nadaljuje se s spoznavnim vikendom v Vipavskem Križu, od 17. do 19. oktobra 2014. Veselimo se, da se nam pridružiš! Prihodnost je naša, začnimo jo ustvarjati!

 

 

Več informacij in prijave: abram.on@gmail.com ali na 031 470 436.
 Smo tudi na spletu: www.facebook.com/SolaAbram.