ŠOLA ABRAM

2012-09-13 18:11

Dragi mladi v poklicih ter študentje in vsi stari od 18. do 30. leta, čutite v svojem življenju potrebo po nečem novem, si želite prilesti iz luknje na površje, povzdigniti svoj glas in BREZ strahu braniti krščanske vrednote? Si želite poživiti ter okrepiti svojo vero v Boga? Rabite spodbudila za javno pričevanje vere? Si želite pri potovanju skozi življenje, upreti omamnim ponudbam, ki skrivajo neštete pasti in skušnjave na vaši poti?
Potem je čas, da naredite prvi korak, in se priključitev ustvarjalcem šole Abram, kjer boste odkrivali svoje lastno hrepenenje in lakoto srca. Tako boste lažje storili korak naprej, k boljšemu. V vas se bo prižgal začetni ogenj, ki se bo razširil v gorečnost po oznanjevanju.


Zato lepo vabljeni, da storite ta korak in stopite bližje k veri. Utrdite jo z veselimi druženji, molitvijo in oznanjanjem veselja. Prvo srečanje šole ABRAM že v četrtek 18.10.2012 ob 18:00 na Mirju 7, Ljubljana (pri sestrah FMM). Sledi uvodni vikend v Portorožu za vas in vaše prijatelje, ki bo od 26. do 28. oktobra 2012.
Veseli bomo vsakega novega obraza v upanju, da bomo drug drugemu pomagali odraščati v veri in medsebojni povezanosti. Prihodnost nam ni dana, zato jo začnimo ustvarjati!

Dodatne informacije na e-mail: abram.on@gmail.com ali na tel. št. 040 370 578